Mede naar aanleiding van onderstaand bericht heeft het bestuur besloten om in de maand maart uit voorzorg geen clubavond meer te houden.
We zullen de ontwikkelingen afwachten voor de periode daarna. Het is jammer maar we willen geen enkel risico nemen en volgen het beleid van de KNDB.

De KNDB volgt de richtlijnen van NOC*NSF. Vanmiddag heeft NOC*NSF besloten alle sportactiviteiten tot en met 31 maart af te gelasten in verband met het Coronavirus, zie het bericht van algemeen directeur Gerard Dielesen hieronder.Dit betekent dat - in elk geval tot 31 maart - alle wedstrijden, trainingen en bijeenkomsten afgelast worden. De KNDB adviseert de verenigingen en provinciale bonden deze richtlijn te volgen.
De volgende KNDB-wedstrijden en KNDB-activiteiten zijn afgelast:
- 14 maart: nacompetitie
- 14 maart: CAT
- 15 maart: CJT en CPT
- 16 tot en met 21 maart: NK vrouwen
- 21 maart: HF junioren
- 21 maart: HF pupillen
- 28 maart: HF aspiranten
Er zijn nog geen vervangende data vastgesteld. Het is nog onduidelijk hoe de situatie zich na 31 maart zal ontwikkelen.