Zonder Edwin de Jager (spelend in het toernooi in Amersfoort) werd afgereisd naar de nieuwe locatie van CCR. Daar aangekomen bleek dat ook een aantal spelers van de thuisclub in Amersfoort actief waren. Desalniettemin zagen de paringen er gunstig uit voor de Rotterdammers. Als eerste moest Wilfred Promes capituleren, tegen Somdath Maharadjdin, nadat hij een dam tegen kreeg. Radjin Chandarsing speelde tegen Radjes Balkaran, een ratingverschil van ruim 500. Desondanks wist Radjin er een punt uit te slepen. Ook Hans van de Vijver trok zich niks aan van het grote verschil in rating tussen Radjan Gobardhan en hemzelf. Hij kwam zelfs beter te staan en wist uiteindelijk te winnen.

Het lukte Alex Kruyshoop niet om, tegen Anthony Keijer, een punt toe te voegen aan het totaal. Dit lukte Nico Leemberg tegen Marlon Mangroe wel. Frans Teijn kwam een schijf achter tegen Harry Bisambhar, had zich al verzoend met remise, maar de Rotterdammer wilde blijkbaar meer. Het werd echter minder, Frans wist Harry te verrassen met een winnende combinatie, waarmee de eindstand 6-6 werd.

In de eerste helft van de competitie wachten nog wedstrijden tegen Naaldwijk (thuis op 5 november) en DOS Delft (uit op 20 november).