Op donderdag waren er slechts acht spelers bereid gevonden om naar Haarlem af te reizen voor het Combinatieteam. Vrijdag kwam er slechts één speler bij. Op zaterdag werd dus bord 10 leeg gelaten. Helaas zat daar de zwakste Haarlemmer, Joep Kerkhoff, die dus de stand op 2-0 bracht. Deze voorsprong voor de gastheren was echter van korte duur, Alex Kruyshoop was er als de kippen bij om te combineren naar schijfwinst. Dimitri Otto had slagkeus en sloeg verkeerd, zodat Alex twee schijven voor kwam en ook nog eens doorbrak. Lastminute-invaller Radjin Chandarsing wist het team niet op voorsprong te brengen, maar een achterstand kwam er evenmin. Nerin Bisseswar had Carlo Koopman de 4-4 op zijn conto kunnen hebben door in het middenspel de stand te vereenvoudigen met een drie-om-drie. Later ging hij in de fout en stonden de Haarlemmers op voorsprong. 

Het zat Hedwig Callender niet mee en ook hij redde het niet tegen Rob van de Klashorst. Hopelijk gaat het hem op het NK (C) in Westerhaar beter af. De tegenstanders hebben in elk geval een lagere rating van Van de Klashorst. Het zat de andere NK-deelnemer, maar dan voor categorie B, wel mee. Radjen Kalloe had in Ron Tielrooij een lastige tegenstander, maar wist er wel een punt uit te slepen. Dit was eerder Harold Jagram al gelukt tegen Paul Smit. Oedebhaan Dihal redde het helaas niet tegen Jan Esselman, zodat de nederlaag een feit was. Frans van Eenennaam en Jeroen Wit hadden de schade nog beperkt kunnen houden tot 11-9, maar Frans ging tegen Frans Elzenga in het eindspel met twee schijven meer in de fout, zodat zijn naamgenoot nog remise wist te spelen. En ook Jeroen wist niet te winnen.

Klein lichtpuntje: met ook De Hofstad Dammers en DOS Delft in dezelfde zaal was de stand Noord-Holland versus Zuid-Holland 30-30, maar dat was voornamelijk te danken aan de Delftenaren die met 6-14 naar de Prinsenstad terugkeerden. 

Op zaterdag 16 februari de laatste wedstrijd van het seizoen, DEZ Reeuwijk CT is dan de tegenstander in De Kameleon.